Gastenboek_new
Felix Kleine Koerkamp (16:08, 13 aug 2019)
Voor zover sadisme voorkomt binnen de BDSM-scene als sexueel spel, is van werkelijk sadisme daarbij geen sprake, immers, dat spel berust op wederzijds goedvinden. Sexueel sadisme verraadt een behoeftigheid aan een wel erg sterke prikkel om sexuele opwinding te kunnen ervaren. Als het middels sexueel-fetishisme consensueel is, valt er dus niets aan te verwijten. De psychische behoeftigheid die eraan ten grondslag ligt verschilt eigenlijk niet in struktuur (wel in intensiteit) van narcisme. Het is het beschadigd ego van de narcist/sadist dat gepoetst moet worden (met narcistic supply) met dominantie, machtswellust en controll-freakery. Voorzover dat zonder instemming van die ander gebeurd : aanranding, verkrachting. Aan sadisme is een intense vorm van narcisme inherent. Al hetgeen te vermelden valt voor narcisme geldt dus ook voor de sadist, vermeerderd met de behoeftigheid tot extremen te gaan teneinde uberhaupt nog sexuele opwinding te kunnen ervaren.
Merel (23:40, 8 aug 2019)
Vraag aan de schrijver van deze site.

Onderaan het verhaal Narcisme_homo schrijft u "hier raak ik de topic van de sexueel sadistische narcist/psychopaat, iets waar ik op dit moment nog te weinig inzicht in heb om er meer over te zeggen, maar ik hoop daarover in de toekomst meer te kunnen publiceren."

Heeft u inmiddels al meer onderzoek verricht en meer informatie over dit onderwerp.

Is iets wat ik in het dagelijks leven meemaak met mijn partner en graag meer over wil leren!

Bij voorbaat dank!
Erin (15:39, 29 apr 2019)
Supergoede website.
Felix Kleine Koerkamp (17:27, 21 apr 2019)
Warrior, hoezo weinig ongelukkigen ? Er wordt inmiddels vaker over gepubliceerd en de kennis over de pathologie van 'dark-triad'-personality-disorders, het spectrum dat 'pure-evil' wordt genoemd, wordt langzamerhand groter.
warrior (13:12, 18 apr 2019)
ik ontdek net dit forum en de aanverwante pagina's. Zijn er werkelijk zo weinig ongelukkigen die met narcisme binnen hun privaat sfeer te maken krijgen. Heb wat zitten lezen zo herkenbaar en pijnlijk voor me.
stt (20:29, 17 mrt 2019)
Complimenten, de allerbeste website om inzicht in deze pathologie te krijgen, een feest der herkenning. Derhalve een grote steun voor overlevenden!
Felix Kleine Koerkamp (13:34, 31 dec 2018)
Een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2019 gewenst !
Felix kleine Koerkamp (15:34, 13 okt 2018)
Hoi, en ook hallo. Deze site is qua gastenboek en forum zo goed als dood. Als informatiebron kan het wellicht iets voor je betekenen.
Annemarie (18:24, 9 okt 2018)
Hallo
Felix kleine Koerkamp (5:39, 24 jul 2018)
Nieuwe postings wel of niet mogelijk ?